top of page

Name of Project





Хочемо познайомити вас зі сміливими українцями.

Українцями, які створили спільноти для своїх та активно розвиваються.


Знайомтесь, перші наші герої — це Name of project.

Жіноче комьюніті, яке обожнює спорт, розуміє як важливо приділяти час собі. Дівчата активно проводять офлайн та онлайн заходи у світі, де об‘єднують людей.


Ми запитали їх декілька важливих речей:

— З чого все почалось?

Історія почалась 5 років тому, коли ми Анастасія Єрмакова та Аннушка Максименко почали тренуватись з Танею Рубан за її системою функціональних тренувань Rubanoid System та паралельно знайомились з йогою. Ми відчули єдність на ранкових групових тренуваннях у Тані та шалену енергію, яку дає спільна справа та жіноче оточення. Регулярні тренування давали результати та згодом народилась ідея робити подібні у подорожах на природі. З того часу ми поступово почали свій розвиток як жіноче комьюніті, спочатку ми це навіть не усвідомлювали – робили те, що надихало нас та оточення.


— Як відбулась перша подорож?

Перша подорож відбулась у Карпатах, село Славське, воно стало нашим місцем сили, бо більшість ескейпів пройшли саме там. Ми подорожували світом, зробили ескейп на Балі з Дашею Самойловою, нашою наставницею та подругою. Нещодавно відбулась омріяна подорож в Португалію, займались йогою та серфили. Робили йогу на заході сонця на нашому узбережжі азовського моря. Зараз для нас – це найтяжчий спогад, кожен ескейп для нас – це маленьке життя, котре неможливо забути, ми це називаємо «магією проекту».


Окрім подорожей у нас є онлайн напрямок, де ми зустрічаємося у закритому чаті з дівчатами та разом тренуємось, займаємось йогою, медитуємо, спілкуємось та робимо все, що допомагає піклуватись про себе та рости в безпечному оточені з будь-якого куточка землі.





— Почалась війна..

З початком повномасштабної війни в Україні ми відчули у себе та інших потребу в практиці англійської мови. Це особливо актуально для дівчат за кордоном, які проходять адаптацію до нового середовища та відчувають невпевненість у спілкуванні англійською. Тож ми створили English Speaking Club де спілкуємось на актуальні теми, як це робили раніше с подругами, але тепер – англійською.


За цей час встигли зібрати комьюніті наших дівчат в Берліні. Все літо проводили йога–аутдори в парку, івенти, цвяхостояння та пікніки з дівчатами, які тут вже давно або щойно переїхали. Ділились досвідом, підтримували одна одну – це дуже допомогло адаптуватись у нових реаліях.


Ми зробили чати й в інших країнах Європи для наших дівчат, щоб вони мали змогу об'єднуватись та бути

keep in touch. І не зупинили нашу роботу в Києві, там проводимо більш розслаблюючі івенти, щоб дівчата могли підтримували свою емоційну стабільність, та хоч на декілька годин відключитись думками, розвантажитись та відчути своє тіло.




— Чому важливо створювати спільноти та об'єднуватись?


Ми вважаємо, що жінки мають справжню супер силу коли вони разом, коли об’єднуються. Ми віримо в жіночу дружбу та вже 4 роки доводимо її існування. Ми точно знаємо що жінкам треба бути з жінками, так ми пізнаємо самі себе та світ краще, знаходимо відповіді на екзистенційні питання та просто весело проводимо час разом.


Ми прагнемо створити безпечне середовище, де є щирість, справжність та підтримка у розкритті потенціалу кожної з новою силою. Ми прагнемо робити простір, де дівчата наповнюються енергією та відновлюються. Для нас це важливо, бо коли кожна сяє зсередини, вона передає це сяйво далі іншим людям, токсику в просторі стає менше, цінності людяніші, а ми щасливіші, бо причетні до розповсюдження любові в такому вигляді.





Посилання на Name of Project


Хочете розказати про свою спільноту?
212 переглядів2 коментарі

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page