top of page

G club

Сміливі українки в Туреччині, а саме @gclubalanya

Взяли невеличке інтерв‘ю у засновниць спільноти Марії @memakarenko та Анастасії @asia_kravinska



— Про що саме ваш проєкт?

G club — це спільнота українок Аланії, безпечний простір, «родина», де можна на кілька годин відволіктись від тяжких думок та переживань. Де кожна дівчина може знайти друзів та партнерів, стати експертом клубу та розвиватись разом.


— Якою була перша зустріч, перша подія?

Перша зустріч була казковою, казковою вечіркою! Ми зробили оголошення у місцевих групах в п’ятницю, і вже в неділю на вечірку прийшло 10 дівчат, з більшістю ми до ніколи не були знайомі раніше.

Була така приємна, душевна атмосфера, наче це була зустріч старих друзів, які давно не бачились. Зі всіма дівчатами ми досі на зв’язку, половина з них стала експертами наших бранчів.))



«Перша вечірка» — ми вас обожнюємо 💛💙.


— Яка тематика зустрічей онлайн та офлайн? Чому більше приділяєте увагу?

Сьогодні G club — це калейдоскоп офлайн заходів: бранчі, вечірки, танці. Ми тільки почали розвивати напрямок онлайн бранчів - тепер відчути нашу атмосферу та отримати цінну інформацію від експертів клубу може кожна українка.


Здебільшого наші зустрічі спрямовані на розвиток жінки у всіх напрямках: від психології до астрології, від краси до інвестування та фінансів. Також дівчата обожнюють нашу танцювальну терапію: знімають зажими з тіла на high heels у колі своїх.


А ось навчання турецької мови проходить повністю в онлайні. Наразі існує 5 груп студентів. Також у листопаді ми запустили відео курс на ютубі, тому зараз навчання стало доступнішим та не залежить від наявності світла. Звичайно, викладачка турецької українка, як і всі експерти клубу.


— Чому українцям важливо об’єднуватись в спільноти?

Тому що разом ми можемо створити відчуття дому, сім’ї у будь-якому куточку світу. Підтримувати та надихати один одного ♥️




Посилання на G club


Хочете розказати про свою спільноту?
240 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page